Muze a velice ucinne
Mno letos chcu jet poprvy na B5A a zvazuju porad jeste esli vzit par lidi jako Horal nebo jako Skret ... lide jsou moc ... nudni ... elfove jsou ... no ti pravdepodobne uz vyhynuli prave kvuli sve orientaci ...
Zustali mi trpove a samozrejme horale a skreti. Ja bych trpy i jel ... jsou to statni chlapici, ostri jako britva a tvrdi jako kus sutru

... ovsem vetsina slecen v me skupine proste odmitla nosit vousy

. Cimz jsem se dostal ke skretum a horalum. Jinak jako novacek jsem si pekne precetl celej topic takze bych jen okomentoval zpatky co kdo psal
Lifaen, chlapec zlata, nam tu psal prvni o tom ze alkohol se notne podilel na vyvrazdeni indianu a o par stranek obratem napsal ze radsi fanatik nez alkoholik. Nevim me, ale napadlo ze vetsina krveproliti a valek melo za pricinu fanatismus xD
Takze muj nazor : Alkohol na larpech ? V bitve nikdy, po bitve komu chutna prosim, komu nechutna at si chlampa vodu. Nikomu nic nenutit, nikomu nic nezavidet, nikomu nic ... etc
A uz jsem taky premyslel o funkcni baliste, nebo katapultu ale napady ktere me napadly by nefungovaly patrne ani za pouziti magie ... takze smula. Mimochodem jaka byva vetsinou ucast na B5A ?

... celkem dost se zacinam tesit a snazim se primet zapracovat na kostymu